Onderhoud : is dat nu alweer nodig?

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw woning of bedrijf. Regelmatige controle en onderhoud is daarbij natuurlijk erg belangrijk. Maar lang niet iedereen heeft de tijd om alles goed te onderhouden. Vooral hoger gelegen delen worden gauw vergeten.

Lekkages en vochtophopingen zorgen vaak voor de grootste problemen, en je ziet ze pas als het leed al is geleden. Dit kan uiteindelijk een behoorlijke schade opleveren aan uw woning of bedrijf. Kozijnen die gaan rotten en boeien beginnen af te bladderen met alle gevolgen van dien. Een lekkende dakgoot of slechte lood- en kitaansluitingen zijn vaak de oorzaken van deze lekkages.

Zijn er delen van uw woning of bedrijf aan vervanging of herstel toe? Of wilt u het nu maar eens laten beoordelen door de vakman? Dan kan ik u wellicht van dienst zijn. Er is vaak nog een mogelijkheid om de delen te herstellen of te vervangen. Dit kan door hout, kunststof of een combinatie daarvan. Maar ook als u bijvoorbeeld al uw kozijnen wilt vervangen door kunststofkozijnen, en wellicht tevens uw gevelbetimmering en boeien door kunststof wilt vervangen, dan kan ik dat ook voor u verzorgen. Ik kom graag een keer langs om een en ander te bekijken.

 

Onderhoud in beeld

Benieuwd of uw woning of bedrijf aan onderhoud toe is? Ik kom graag een keer bij U langs!