Over : Hendriks Raalte

Geschiedenis
Na een aantal jaren in verschillende functies in de bouw gewerkt te hebben, besloot ik om per 1 januari 2001 van start te gaan als zelfstandig ondernemer onder de naam Hendriks Timmerwerk.

De bedoeling was voornamelijk timmerwerkzaamheden uit te voeren, omdat dat in eerste instantie mijn specialiteit was. Maar de vraag van de klant werd steeds uitgebreider van wc/badkamer renoveren tot keukens plaatsen. Door de kennis en ervaringen die ik in de voorgaande jaren had opgedaan, durfde ik dit soort klussen wel aan te gaan, en met een positief resultaat als gevolg.

Sindsdien zijn er al veel verschillende klussen afgerond en zijn de klussen zeer divers geworden. Door de veelzijdigheid in klussen, ben ik vervolgens verder gegaan onder de naam: Hendriks bouw- en klussenbedrijf

Sindsdien is de klantenkring nog meer uitgebreid, dit komt grotendeels door de mond tot mond reclame. Mijn werkgebied ligt dan ook voornamelijk in de Gemeente Raalte en tot ongeveer 20 KM daarbuiten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn uiteraard een belangrijk begrip voor mij en voor de klant. En om dit te kunnen aantonen ben ik aangesloten bij Keurmerk Kwaliteitsvakman. Zo heeft de klant zekerheid dat elke klus goed, en naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Al 20 jaar actief in de regio!
Vandaar werd het ook wel eens tijd voor een eigen verbouwing. Een nieuw logo/huisstijl en website hoort daar dan ook bij. Kijk gerust eens rond op deze vernieuwde website en bij vragen/opmerkingen mail of bel ons gerust!

Met vriendelijke groet, Patrick Hendriks