Verbouw : toe aan extra ruimte?

Een verbouwing is in principe een bouwkundige verandering aan een bestaand gebouw. Het kan een uitbreiding zijn, maar ook een andere indeling van de bestaande ruimtes. Dit zijn vaak best ingrijpende werkzaamheden waarbij een goed voorbereid plan erg belangrijk is. Indien wenselijk en afhankelijk van de complexiteit van de verbouwing word er vooraf een tekening gemaakt. Dit maakt de verbouwing al een stuk inzichtelijker. De tekening geldt dan als leidraad voor de gehele verbouwing. Bij grotere en complexere verbouwingen is een tekening zelfs een vereiste. Dit is onder andere ook om communicatieproblemen te voorkomen. Het kost natuurlijk wel wat meer voorbereiding en tijd, maar dan is het resultaat vaak ook beter, en is overal beter over nagedacht.

Wilt u verbouwen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen?
Dan kan ik vast iets voor u betekenen. In een vrijblijvend gesprek worden de wensen ten aanzien van de verbouwing bekeken en besproken. Als vervolg kan een tekening gemaakt worden, waarna de plannen nogmaals besproken worden. Als alles volgens wens is kan ik een offerte of richtprijs voor u maken, en kunt u vervolgens beslissen of u samen het avontuur aan wilt gaan.

Waarom Hendriks?
U kiest voor een bak ervaring van inmiddels 20 jaar. Ook een voordeel is dat ik het werk vooraf volledig met u bespreek en ook zelf het werk uitvoer. Daardoor is er sprake van korte lijnen en is miscommunicatie tot een minimum beperkt. Ook is het mogelijk -om in overleg- zelfwerkzaamheden te verrichten. Hierdoor kunnen de kosten gedrukt worden. Echter mocht de verbouwing in een zeer kort tijdsbestek opgeleverd moeten worden, dan kan ik door mijn uitgebreide netwerk ook meerdere vakmensen tegelijkertijd regelen.

Verbouw in beeld

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of vrijblijvend advies?